Kapcsolat

ISOFLUID Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
H-9027 Gyõr, Puskás Tivadar u. 4.
+36 96 /419-490
isofluid@isofluid.hu
www.isofluid.hu

Rólunk

Az ISOFLUID Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. győri központtal alakult 2002-ben, ügyfelei minél teljesebb körű kiszolgálására.

A piaci igényekhez igazodva alakítottuk ki vállalatunk jelenlegi struktúráját, mely a különböző műszaki szakterületeken tevékenykedő szakvállalatok együttműködő rendszerét foglalja magában.

Üzletágaink harmonizált együttműködésével képesek vagyunk egyedülállóan összetett műszaki projektek megvalósítására.

Szolgáltatásunk célja: Ügyfeleink üzemi technológiai elvárásaira a legoptimálisabb megoldás felkutatása és lebonyolítása.

Történetünk

2002

Cégalapítás

Az ISOFLUID Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. győri központtal alakult 2002-ben, ügyfelei minél teljesebb körű kiszolgálására.
2004

Hosszútávú együttműködés kezdete a Procter&Gamble-el

A Procter & Gamble különböző gyáregységeivel 2004. óta működünk együtt számos szakterületen. A P&G-t mai napig egyik legkiemeltebb ügyfelünkként tisztelhetjük.
2006

Új üzletág: célgép tervezés és gyártás

A legapróbb alkatrészek sürgősségi legyártásától egészen teljes gyártósorok elkészítéséig terjed portfoliónk.
2009

Új üzletág: szoftverfejlesztés

A PLC és SCADA rendszerek tervezésén és fejlesztésén túl már desktop és webes alkalmazások megvalósítása is erősségeink közé tartozik.
2016

Új specializáció: Ipar4.0

Meglévő üzletágaink kompetenciáinak összeolvasztása által Ipar4.0 projekt portfóliók kialakítására és menedzselésére is képessé váltunk.
2018

Nincs megállás

Vállalatunk dinamikus fejlődése nem állhat meg. Meglévő erősségeink megszilárdítása mellett folyamatosan nyitunk az új technológiák és piaci igények felé.
ÉRDEKLŐDJÖN VAGY KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT MÉG MA!
E-mail