A GYÁRTÁSVEZÉRLÉSTŐL A MAGAS SZINTŰ DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREKIG

Tapasztalt és naprakész fejlesztőink által az ipari termeléssel, gyártással kapcsolatos tervezési és döntéshozási folyamatok egészét képesek vagyunk szoftver megoldásokkal támogatni, legyen szó PLC, OPC és HMI rendszerek kiépítéséről, karbantartásáról, vagy akár komplex termelési folyamatok körülményes adminisztrációját egyszerűsítő webes felületű szoftverekről.

Az egyedi fejlesztésű szoftver előnye, hogy az elkészülő rendszer a megrendelő minden igényét teljes mértékben kielégíti, igazodik a meglévő folyamataihoz és rendszereihez. A bevezetés, betanulás ideje minimálisra csökkenthető. A bizalmas információk nem kerülnek ki a működtető szervezetből.

Szoftverfejlesztési referenciáink

Isofluid adatvizualizációs vezetői rendszer

A vezetői információs és kontrolling rendszer olyan hatékony segédeszköz, amely használható információkká alakítja a rendelkezésre álló adatokat, és amelynek segítségével az összegzett adatoktól egészen az elemi adatokig „lefúrhatunk”.

Az IF Visual vezetői információs és kontrolling rendszer egyszerű, felhasználóbarát, testre szabható, látványos és hatékony megoldást jelent ezekre a problémákra.

Segítségével különböző szempontok szerint elemezheti az aggregált adatokat, összehasonlíthatja a tényadatokat a tervekkel, de akár idősor-elemzéseket is készíthet. Az ily módon kinyert információkat pedig látványos grafikonokkal szemléltetheti.

Isofluid gyártósori monitoring kijelző

Több alkalommal szállítottunk ügyfeleinknek új fejlesztésű ipari adatgyűjtő rendszereket meglévő infrastruktúrába történő integrációval, SAP kompatibilitással, legacy adatbázis kapcsolatokkal. Gyártósori képernyők fejlesztését, kijelzők telepítését is vállaljuk. Tekintse át az egész gyár termelési hatékonyságát az irodából!

Isofluid Batch Manager termeléskövető szoftver

Az Isofluid Batch Manager egy alapanyag bekészítést támogató és termelési hatékonyságot nyomonkövető, webes felületen kezelhető szoftver. Biztosítja a termeléshez szükséges alapanyagok FIFO alapelvű bekészítését, a késztermékek megfelelő LOT kódjának generálását és feltöltését SAP-ba. Folyamatosan adatokat szolgáltat az egyes összeszerelő és csomagoló sorok aktuális hatékonyságáról. Néhány példa a rendszer funkciói közül:

 • Az aktuálisan szükséges alapanyagmennyiség pontos meghatározása,
 • Korábbi lejárati idejű alapanyagok előre helyezése,
 • Százalékos és darabszámos hatékonysági mutatók a termelési egység egészére és műszakokra lebontva is,
 • A rendszer által műszakonként automatikusan kitöltött nyomtatványok és a sorvezetők által kitöltött nyomtatványok kezelése, nyomtatása (műszaknapló, átállási, tisztítási formanyomtatványok).

Különböző gyártóktól származó kódoló és címkéző nyomtatók vezérlése, címkeformátumok kezelése valós időben. A rendszer lehetőséget biztosít az egyes termékkódokhoz tartozó címkeformátumok automatikus illetve alkalmi letöltésére a nyomtatókba. Az Isofluid rendszere a nyomtatókkal történő közvetlen kommunikáción felül képes teljes körűen képes együttműködni a nyomtatógyártók vezérlő szoftvereivel is. Főbb funkciók:

 • Különböző gyártók nyomtatóinak kezelése, például Markem-Imaje, Hitachi, Zebra, Avery, Videojet, Cab.
 • Címkeformátum újra letöltése,
 • Címkére kerülő adatok szerkesztése,
 • Címke formátumának kézi szerkesztése,
 • Új címkeformátum létrehozása,
 • Repack (korábbi címke újranyomtatása),
 • Új nyomtatók hozzáadása a rendszerhez,
 • Új termékek automatikus és kézi felvitele a rendszerbe, formátumok hozzárendelése,
 • Egyedi azonosítók folytatólagos számozása akkor is, ha a termelés megszakadt.

Hosszas és időigényes, papíralapú minőségbiztosítási folyamatokat, checklisteket, adatbázisokat és riportokat váltottunk ki több alkalommal, egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát szoftverekkel.

Teljesen automatizált működést igénylő, 100%-os rendelkezésre állású adatkinyerő és továbbító szoftvereket fejlesztettünk minőségirányítási rendszerek bevezetéséhez. Szerver oldali alkalmazásaink szerte a világon megtalálhatóak különböző gyárakban. Ezekhez a projektekhez nem egyszer a műszaki installációkat és PLC programozásokat is a mi szakembereink végezték el.

Alapanyagok és késztermékek mozgását nyomonkövető szoftveres megoldásokat is szállítunk ügyfeleink igénye szerint.

Egyedi fejlesztésben valósítottunk meg egy komplex termeléstervező és -követő szoftvert. A szoftverrendszer a teljes folyamatot felöleli a piaci igény által szült termékkoncepiótól a kapacitástervezésen keresztül a gyártási megrendelés teljesítéséig.